2013. január 10., csütörtök

Ars Poetica

... azaz mi is ennek a blognak a célja? Jogos, kezdhettem volna ezzel a témával, de először is ez a blog már harmadik éve fut, csak most költöztettem át a bloggerre, és kezdtem érdemien foglalkozni vele, másodszor pedig nehéz megfogalmazni, hogy miről is akarok írni.

Röviden azt mondanám, hogy mindenről. Morális dilemmákról, öngyilkosságról és hitről ugyanúgy, mint film-, könyv-, sorozat-, és játékkritikákról. Gyakorlatilag mindenről, ami foglalkoztat. A szívem helyén lévő kavicsról, a Youniversity-ről, Debrecenről, a Breaking Badról, de lehetőleg (belföldi) politikáról soha.

Csak hogy egy kis bepillantást engedjek, hogy mi várható a közeljövőben: tervezek egy filmkritikát, de még nem tudom, hogy a Nyomorultak legyen, a Django elszabadult, esetleg egy harmadik film, amit látok; írnék olyan komolyabb témákról, mint a hit, élet, stb.; és szeretném megosztani a véleményemet pár történetelméleti dologról, mint a szépirodalom meghatározása, vagy a karakterépítés.

Szóval ez várható. Persze mivel ez egy teljesen freestyle véleményblog, akár az is lehet, hogy ezek a témák majd csak jó sokára kerülnek sorra, vagy valami olyasmi kezd el foglalkoztatni, amire most még nem is gondolok. Mindenesetre remélem, egyre többen fogjátok olvasni ezeket a sorokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése